Retraite Ibiza

'In je spoor' transformerende retraite met Leontine Boxem op Ibiza

Retraite Ibiza - 'In je eigen spoor'

Transformational deep dive experience met Leontine Boxem

 

>>de retraite van oktober '18 is vol geboek!

Je kunt middels onderstaande knop aangeven dat je interesse hebt in deelname tijdens een volgende reis. Datum en exacte details worden nader bekend gemaakt.

Life-Changing

"Ik wist ineens - hier stroom ik meer dan ooit. Mijn kwaliteiten om mensen te helpen in in hun eigen spoor te laten geraken, komt hier maximaal tot bloei. Gevolg zijn transformaties die sneller en dieper gaan dan voor mogelijk werd gehouden, met een ease die haar weerga niet kent. Als ik hier ben, als ik dit mag doen, dan KLOP ik. Dan val ik in mijn spoor. Het is helder, dit mag ik niet niet doen."
Leontine Boxem, Ibiza juli 2018

Luister mee hoe het beeld van deze retraite naar mij toekwam. Hoe helder werd waarom mijn eigen vakantie zo wonderlijk verliep om uiteindelijk hier uit te komen.

 

You are welcome to come home to yourself

Voel (misschien wel voor het eerst in je leven) dat alles 'klopt'

Wil jij ook op jouw plek vallen?

Zoals je in de video hierboven ziet en hoort, ben ik onlangs zo ontzettend op mijn plek gevallen op een prachtige locatie op Ibiza. Soms vallen alle elementen gewoon ineens samen en passen ze feilloos in elkaar. Los van al het zichtbare wonderschone van de unieke locatie waar ik verbleef, deed het eiland iets met me. Het toonde me wat mijn kwaliteiten zijn, welke waarde ze hebben voor anderen. Ik werd binnen een paar dagen de beste versie van mezelf. De beelden stroomden naar me toe, angst maakte plaats voor vertrouwen.

Ik zag dat het tijd was om hier te werken met een klein groepje vrouwen, voor diepgaande transformatie en een thuiskomen in jezelf. Een plek, een week, een gezelschap en een coach die het voor jou mogelijk maken om nog meer in je eigen spoor te mogen vallen. Zodat het leven kan stromen, de creatiekracht mag stromen en jij je leven vanuit ease and joy kan leven kan leven. 

Het past zo ontzettend, deze plek, met mij, dit moment, met de vrouwen die precies hier klaar voor zijn. Er is zoveel ease & joy in dit beeld. Ik zeg beeld, want het was een beeld dat naar me toe kwam, niet een plan dat ik bedacht. Ik weet dat de plek er klaar voor is, dat ik er klaar voor ben en jij er mogelijk klaar voor bent.

Mijn naam is Leontine Boxem. Ik heb het leven leren leven op mijn eigen wijze.

Ik ben moeder van 3, overleefde op wonderbaarlijke wijze drie jaren van acute leukemie en afstoting van bijbehorende stamceltransplantatie; en ben recent gescheiden van de vader van mijn kinderen.

Van gespannen perfectionist, heb ik me ontwikkeld tot een vrouw die van binnenuit leeft en creëert vanuit ease & joy.

En precies dát, gun ik jou ook!
Begrijp me goed, mijn leven is niet vlekkeloos en perfect, ik ben dat zelf verre van. En juist het dáármee kunnen leven, geeft een enorme vrijheid. Met termen als 'ease' , 'joy' en 'onvolmaaktheid' doel ik niet op lanterfanten of het rustig aan doen. Het gaat over je essentie, waarin alles stroomt en met gemak mag komen.

Ik versta mijn vak. Ik neem mijn werk en jou serieus. Ik hou van kwaliteiten en draag zorg voor de mensen met wie ik werk. Gedegen opleiding en jarenlange ervaring helpen daar natuurlijk bij.

Informatie

Hieronder geef ik je ruimschoots informatie, zodat je goed kunt aanvoelen of dit voor jou is. Wat is de sfeer, intentie, wat mag je als resultaat verwachten en ook alle praktische info zoals data, reis, investering en aanmelding. 

Ja, het is veel tekst. Als dat al je maar is, dan kun je het beter laten. Dit gáát ergens over.
Dus neem de moeite die daarbij past.

Lees álles rustig door en voel hoe het in je binnenwereld resoneert:

> Bekijk de beelden en luister naar wat jouw intuïtie je influistert. ‘Ja, dit is voor mij, juiste toon, plek, persoon en timing.’ Of, ‘Dat zou ik wel willen maar …’
> Voel éérst wat je echt verlangt, en of het écht klopt. Ga dan pas over op de feiten: ‘kan ik het betalen, kan ik wel van mijn gezin weg, en hoe moet dat nou met [...].’
> Als je écht aangaat nu, als jij voorvoelt dat dit niet voor niets NU bij jou langs komt, dan mag je vertrouwen dat er een manier is waarop het je gaat lukken. Ik heb zoveel ervaring met het bewijs dat als iets zo bedoeld is, en je je er voor opent, de middelen en mogelijkheden verschijnen.

Stel je eens open in de vertrouwelijkheid van je binnenwereld en vraag jezelf: ‘stel je voor dat er geen belemmeringen zouden zijn, wat zou ik dan voelen en willen? Wat weet ik intuïtief over mijn pad en dit aanbod? Is er een connectie?’

Begrijp me goed. Ik wil niet perse dat je dan ‘ja’ zegt.
Ik ben je hier niet aan het overhalen.
Ik wil dat je bewust voelt en kiest. Dat alleen al is een kado aan jezelf.

Bovendien weet ik, dat dit niet voor iedereen is. Het is intens, mooi, vol van liefde, transformerend en indrukwekkend. Ik voor-voel het met al mijn senses. Het is precies goed en betoverend voor de juiste persoon, op het juiste moment op de juiste plaats.

En als jij al weet: ja, ik wil er sowieso bij zijn en wil mijn plek veilig stellen: ga er voor!

Voor wie & Waartoe?

Het is voor jou als je volledig resoneert met dit aanbod. Het maakt niet uit waarom het resoneert, of wat er resoneert. Trust your vibes. Als het resoneert is het voor jou en zijn de wegen tot je beschikking.

Het is voor jou als jij voelt 'Ja, ik wil en ga investeren in mijzelf.' Ik ga investeren in mijn zelfvertrouwen, in mijn zicht, in mijn reflectie vermogen. In het openen van meer kanalen, in het meer intuïtief kunnen leven en werken, meer in verbinding te kunnen zijn met jezelf en de ander, dat je meer kunt gaan leven vanuit een open hart.

En vooral, dat je meer kunt gaan kloppen met wie je werkelijk bent. Want dan is het leven zoveel aangenamer, dan is het zoveel meer dan zwoegen van het ene naar het andere punt, zoveel meer dan over-leven. Life is supposed to be joyful. Niet dat er nooit iets gebeurt in je leven, maar dat je zo’n ontspanning kan gaan voelen in je basis, dat je vertrouwen kan krijgen in  jezelf, dat je het leven aankan - hoe het zich ook aandient. Dat, dat is echt een enorme rijkdom, als dát je basis is, dan is het leven werkelijk voor ease (het stroomt moeiteloos) en joy (diepe ervaring van het leven dat door je heen stroomt). 

Dit is niet voor beginners.
Het is niet een week om jou over te halen dat je zou kunnen gaan ontwikkelen.
Het is een week voor vrouwen die zeggen: hier ben ik, met al mijn angsten en tekortkomingen, met al mijn dromen, met al mijn ervaring. Hier ben ik, I am ready to open up. Hoewel ik niet weet wat er gaat gebeuren, ik ben klaar voor mijn sprong in het diepe. Omdat ik VOEL dat er iets op mij wacht. Iets, dat mij nog meer in alignment brengt met wie ik ben en wat ik mag doen.

Het is voor jou als je al aanstaat maar nog meer synchroon wilt zijn, dat jouw binnen en buitenkant nog meer gaan kloppen, dat je nog meer in je spoortje mag vallen. Dat jij kan zijn en doen in de buitenwereld wie je werkelijk bent.

Dat je bereid bent en open genoeg bent, en er klaar voor bent om een spiegel voorgehouden gekregen te worden.

Ik ben je spiegel. Liefdevol en helder. Scherp en zacht.

Iets wat extreem waardevol is, vooral als je dat niet veel in je omgeving ervaart. Of omdat je zo succesvol bent dat iedereen met je mee klapt. Omdat je al zoveel ontwikkelt bent, maar je omgeving dat niet echt voor je kan betekenen. Het is zo waardevol om liefdevolle heldere spiegeling te krijgen.

Oprecht. Helder. Liefdevol.

Dat  is mijn kwaliteit. En ik klop nog meer in Ibiza.
Dus hier is je kans. Het is Leontine die aanstaat, en dan in het kwadraat.

:)

Resultaat

Tuurlijk wil je weten wat het je oplevert, het is een investering met een stevig prijskaartje. De ellende bij een retraite als dit, dat je dat nu nog niet kan vastleggen, niet een vaste resultaat garantie kan geven.

Wat het je oplevert? Wat het waard is? Ik weet het al, jij weet het denk ik al op dag 1.

Waar het exact over zal gaan? Dat ontvouwt zichzelf. Vanaf het moment dat je je aanmeldt, waarschijnlijk is er nu al iets in beweging gekomen. En dan komt dag 1, en 2 en 3 en 4, en 5. Dat is heel, heel veel tijd om te laten ontvouwen wat zich aandient, om te onderzoeken, los te laten, te transformeren en het nieuwe te verwelkomen.

Wat ik je ter geruststelling kan meegeven is dit: ik heb veel ervaring, en nog nooit, echt nog nooit heeft mijn methode niet gewerkt. De resultaten zijn altijd groter, dieper en sterker dan we kon bedenken.

Ik kan hier honderden testimonials plaatsen. Ik heb ze; en ze zijn lovend.
Maar juist bij dit aanbod: You need to trust the process.

**De retraite van oktober is vol!

Je kunt middels onderstaande knop aangeven dat je interesse hebt in deelname tijdens een volgende reis. Datum en exacte details worden nader bekend gemaakt.

Hoe ziet het eruit?

Transformerende Life-Coaching

We gaan een echt weldadige week tegemoet. Je bent 7 dagen op reis, we werken 5 hele dagen samen. Dat is intens en weldadig verzachtend. Een enorme investering in jezelf, die je de rest van je leven niet meer zal vergeten. In positieve zin: na deze week is je leven niet meer hetzelfde.  

In de ochtenden zijn we in de groep aan het werk. Ik geef les, doe interventies, we laten de spirit van het collectief ook meewerken.

In de middag is er tijd voor reflectie, ontspanning en 1:1 coaching.

Ik maak gebruik van verschillende werkvormen, een combinatie waarin alle elementen mee mogen doen. Verbeelding, systemisch werken, energie leer, meditatie, embodiment, visualisaties, creëren, healing, psychosynthese, spirituele psychologie, en al het andere dat ik in mijn rugzak heb.

De week heeft een spiritueel tintje, we werken met energie (en eerlijk gezegd: de energie van Ibiza werkt met ons), maar we worden ook concreet. Op de persoon afgestemde opdrachten en met hele concrete oefeningen.

Hoe scherp je al bent, hoeveel je al ontwikkeld hebt. Er blijft altijd ruimte voor meer innerlijke vrijheid. 

He tis een week van transformatie, maar ook een week van vormgeven aan transformatie. Want soms voel je wel dat je in transformatie bent, maar is het moeilijk om daar in je dagelijkse leven en werk handen en voeten kunt leren geven aan

We doen dit in een kleine, intieme en in afstemming-samengesteld groep. Omdat ik echt wil dat jij een echte transitie kunt ervaren. Dat we wonderen mogen ontvangen en toelaten. Jij als individu en de groep als geheel.

 

VIP

VIP = Waardevol en met Aandacht

Het is een high-end programma, daar is de prijs ook naar. Dat heeft een reden. Omdat we de waarde voor jou zo groot mogelijk willen maken, hou ik me niet in als het gaat om jou in de watten te leggen, je exact te geven wat je nodig hebt en je te voorzien van alle gemakken. Maar vooral omdat de ontspannenheid die daarin kan ontstaan het perfecte bedje is voor dat wat zich wil manifesteren en transformeren.

Je wordt in de watten gelegd, op alle niveaus. Zowel fysiek, mentaal, emotioneel als ook spiritueel niveau. Alles wordt gevoed, alles doet mee. Het mag elkaar gaan versterken en in elkaar over stromen.

Er is heerlijk eten dat voor je wordt verzorgd, je verblijft in een prachtige villa, in de bergen aan zee, met wijds uitzicht en midden in het groen. De stilte en het prachtige landschap zijn overweldigend. Er zijn meerdere krachtplekken, dus niet alleen jij en wij samen zijn magic, maar Moeder Ibiza geeft ons ook magic. Het zwembad met heerlijke stoelen, overdag biedt het verkoeling, ‘s avonds is het de plek waar je de gekleurde luchten, sterren en maan kan bewonderen. Er is de mogelijkheid tot massage tussen de palmen. Er zijn mooi ingerichte kamers met op 1 na ensuite badkamer. De grote ruimte is prachtig, de open keuken mag je voelen als je thuis, er zijn vele zitjes, in de zon en in de schaduw. We kunnen verzamelen en de kracht van sisterhood voelen, we kunnen ook afzonderen, naar binnen gaan. Juist die combinatie is zo krachtig.

We zullen ons met ons selecte groepje alleen op de wereld wanen, te midden van die krachtige prachtige plek. Als we zouden willen bewegen, er is een prachtige aquablauwe beach op loopafstand, maar het zou me niets verbazen als we willen zijn waar we zijn.

In de watten gelegd worden gebeurd ook middels de enorme liefde die je zult voelen van mij in de transformatie begeleiding. Ik nodig je uit, houd je een spiegel voor, laat je in je waarde, forceer niets wat er niet klaar voor is. Maar ik daag je ook uit, omdat net voorbij je comfort-zone

Voel jij jouw momentum?

Praktische Informatie

N.B. de retraite van 30 september t/m 6 oktober 2018 is volgeboekt. Onderstaande gegevens kunnen je een idee geven maar zijn niet de exacte gegevens van de volgende retraite. 

Je kunt middels aanmeld knop aangeven dat je interesse hebt in deelname tijdens een volgende reis. Datum en exacte details worden nader bekend gemaakt.

Waar?

Je verblijft 7 dagen in de villa Ahora Ibiza (Ahora = spaans voor nu = In het moment). De prachtige villa is gelegen op een berg, in het rustige noorden van het eiland, bij Cala San Vicente. De villa is gelegen in het noord-oosten van het eiland, boven op een berg in een prachtige bosrijke vallei op een groot landgoed van 100.000 m2. 

Wanneer?

30 september t/m 6 oktober 2018

 • Zondag 30 september vlieg je heen en ben je vanaf 15.00 uur welkom op de locatie. Aangezien iedereen zelf een ticket boekt, zullen we niet allemaal tegelijk arriveren. Mochten er een paar uur te overbruggen zijn, overleg dan even met ons, dan vinden we zo een oplossing.
 • Maandag t/m vrijdag zijn we intensief aan het werk, we wisselen ontspanning af met inspanning. Maar ik wil je vragen om jezelf zo vrij te maken en dit thuis te overleggen dat je in principe niet met andere zaken bezig hoeft te zijn. Het is super waardevol om alles even echt los  te laten en je te openen voor whatever zich wil aandienen.
 • Zaterdag 6 oktober ontbijten we en vertrekken we weer naar huis. Aangezien iedereen zelf een ticket boekt, zullen we waarschijnlijk niet exact gelijk vertrekken. Maar je gebruikt die dag ook om weer rustig richting huis te keren.

Met wie?

De inhoudelijke en energetische begeleiding is in mijn handen. De verzorging van de locatie is in handen van Jan en Inge.
We gaan met een kleine groep, zodat ieder voldoende aandacht en ruimte krijgt; 4-7 personen (afhankelijk van de boekingen 1 of 2 personen per kamer).
De groep is nu nog niet bekend. Dus hoe gaat dat? Wie mag er dan mee? Daar stem ik op af, ik voel aan wie nu op dit moment hierbij past. Dat doet ik aan de hand van jouw antwoorden op de vragenlijst. Daarbij hou ik rekening met ieder individu, maar ook met de energie van de groep als geheel. Want die groepsenergie zal jouw transformatie proces versnellen en verdiepen.

Faciliteiten

Tijdens het verblijf staat de gehele villa met land tot onze beschikking.  

Elke kamer heeft een eigen badkamer. Op 1 na zijn de badkamers allemaal en-suite. Ze zijn ruimschoots voorzien van handdoeken en bedlinnen. Bij het boeken heb je de gelegenheid aan te geven welke kamer je aanspreekt en of je alleen op een kamer wilt (meerprijs) of de kamer wilt delen. Zie kopje 'overnachting'.

Er is een prachtig zwembad aanwezig met zout water (dus geen vieze chloor), buitendouche, ligbedden, zitjes, gras, boomgaard in terrassen, krachtplek voor yoga of meditatie. Strand met aqua blauw water is op 15 min loopafstand, of met de auto te doen. Strandlakens, zwembad-lakens worden voor je verzorgd. Er is een massage plek aanwezig in de tuin, tegen betaling kunnen we een massage voor je regelen.

Eten en drinken

Tijdens het gehele retreat wordt je in de watten gelegd met gezonde,  zonnige, vegatarische voeding.

Onderstaande is inbegrepen: Ontbijt, lunch en diner. Doorlopend is er luxe koffie, thee en ijs-water; afternoon hapjes en frisdrank en alcoholische dranken (alleen na de les, there is a reason). Je hoeft dus niets bij te betalen.

Wanneer je speciale dieetwensen hebt, laat het ons weten [email protected] 

Overnachting

In de vragenlijst vragen we je om een top 3 van kamervoorkeur aan te geven. Hierbij kun je kiezen uit onderstaande 3 opties.  In totaal zijn er 3 2-persoons kamers en 1 1-persoonskamer.
Wij puzzelen na aanmelding zo goed mogelijk :) Als je je aanmeldt, is nog niks definitief geboekt, dat is pas als je van ons bevestiging met voorstel kamer en betaal-link ontvangt en jij jouw investering overboekt.

Geef je voorkeur aan, dit is de keuze(*):

 1. Luxe 2-persoons slaapkamer, met en-suite badkamer; gedeeld met een mede-deelnemer {prijsklasse A}.
 2. Luxe 1-persoonskamer, met losse badkamer {prijsklasse A}.
 3. Luxe 2-persoons slaapkamer, met en-suite badkamer; voor prive gebruik - meerprijs {prijsklasse B}.

Vlucht

De prijs van de retraite is exclusief vlucht. Deze kun je zelf makkelijk boeken via www.skyscanner.nl De prijs is afhankelijk van wanneer je boekt. Hoe eerder hoe goedkoper. De prijs loopt uiteen van een paar tientjes tot een paar honderd euro. Vaak is het los boeken van 2 tickets op skyscanner voordeliger. Ook Hopper is een goede, maar die maakt losse tickets niet mogelijk. Als dit een lastig onderdeel voor je is, helpen we je daarmee.

Vervoer op het eiland

Wanneer je bent geland op Ibiza vindt een (prachtige) autorit plaats van ca 45 minuten met auto door de bergen naar de villa. Wanneer je bent aangemeld, hebben we hier overleg over. Het wordt 1 van deze drie: Inge en Jan halen je op, wij organiseren een huurauto voor jou, je doet dit samen met een mededeelnemer die je nog leert kennen vooraf in een besloten groep. Kortom, je staat er niet alleen voor. Dit mag geen obstakel zijn om er te komen. 

Wat neem je mee?

Dat ga ik je allemaal vertellen als je bent aangemeld. Vooral dingen waardoor en waarin je je lekker voelt.  Je jezelf kunt zijn. Je je op je gemak voelt. We gaan immers voor ease & joy.

Investering

Zoals je hebt kunnen lezen is dit niet zomaar een gezellig weekje. Bij een dergelijk goed georganiseerde retraite met bijbehorende high-end locatie en begeleiding, hoort ook een mooi prijskaartje. 
De investering die je mag maken voor jezelf is:
- 10 termijnen van € 577,- inclusief (of bespaar door in eenmalig betalen € 5.555,- ). Dit is prijsklasse A(*) overnachting.
- of in geval je tegen meerprijs alleen een 2 persoons luxe kamer wilt bewonen  10 termijnen van € 797,-  (of bespaar en betaal eenmalig € 7.777,-). Dit is prijsklasse B(*) overnachting.

Prijzen zijn INCLUSIEF 21% btw. Factuur wordt bijgeleverd. De retraite kan geboekt worden als studie/ opleidingskosten. De volgende Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

In de prijs is inbegrepen:

 • 5 dagen groepslessen en 1:1 coaching door Leontine
 • Verrassingspakket ter waarde van ruim 100,- (wat je gelijk kunt inzetten tijdens en na de week)
 • Exclusief verblijf in villa en op landgoed
 • 6 overnachtingen in luxe verblijf
 • Van moment van aankomst tot moment van vertrek goed verzorgde vegetarische maaltijden, en (alcoholische) dranken
 • Gebruik van zwembad
 • Bedlinnen
 • Kamer handdoeken
 • Badlakens en strandkleden,
 • Toeristenbelasting

Alleen eventueel genoten massage dient ter plekke aan betaald te worden. Dit wordt locaal georganiseerd door Inge

Aanmelden

Aanmelden voor de retraite van 30 september t/m 6 oktober 2018 d.m.v. het invullen van het vragenformulier onder de aanmeldingsknop. Ik maak een selectie binnen de aanmeldingen, waar ik een match zie qua samenstelling van de groep. Zodra ik daarin een keuze heb gemaakt, doe ik de betreffende personen een voorstel qua groepssamenstelling en kamerindeling. Indien akkoord, is de aanmelding voor nu gesloten en zet ik anderen op de wachtlijst/ mailinglist voor een volgend moment (nog niet betekend wanneer dit gaat plaatsvinden). Indien nodig, schuif ik ik mijn voorstel, totdat alles klopt.

>>Ben je serieus geïnteresseerd maar zijn er nog wat onmogelijkheden of twijfels die om een oplossing vragen, dan denk ik graag met je mee. Stuur me een Whatsapp bericht met je verzoek tot  telefonisch overleg 06-41985524).

Ja maar…

Als je bezwaren blijft voelen, is dit niet voor jou. Of het is voor jou, maar niet op dit moment. Dan kan het overigens nog steeds geen kwaad je met het beeld te verbinden dat je het ooit zal doen. Een beeld in de toekomst heeft een aanzuigende werking, het trekt je het leven in. 


Wanneer je het formulier opent kun je aangeven dat je interesse is voor oktober 2018 of voor een later moment. Het verplicht je dus tot niets.

....en tot slot nog een klein beetje info over jouw bege-/ver-leidster :) ...

Leontine in een rijtje:

✓ Human being

✓ Mother of 3 beauties

✓ Nature-lover, dreamer and real woman

✓ Teacher, life-coach & creative-mentor

✓ Artist and Creative Soul

✓ Healer & Intuitive lightworker

✓ Sensitive body-sign worker

✓ Vrouw die meer dan 3.000 vrouwen leerde Heart-Journalen (en dat was nog maar het begin)

✓ Author & speaker

✓ Oprichter PerfectOnvolmaakt® en de HeartJournal® movement, host van de iOpenerPodcast

✓ Opgeleid in o.a. Human Recource Management, Psychosynthese en Spirituele Psychologie

✓ Werkervaring in onderwijs, zakelijke dienstverlening en bij de overheid. Ondernemer sinds 2008.

 Life-coach & creative mentor voor Perfect Onvolmaakte vrouwen die willen leven en creëren vanuit ease & joy.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.