1:1 Coaching met Leontine

Wil jij door Leontine Boxem worden gecoacht? Ze behaalt keer op keer in korte tijd indrukwekkende resultaten. Wanneer jij klaar bent om de volgende stap te zetten, ben je bij PerfectOnvolmaakt coach Leontine aan het goede adres. Ze coacht vrouwen en vrouwelijke ondernemers die perfect onvolmaakt willen leven, creëren en ondernemen vanuit ease & joy.

❤ life-coaching
❤ creative mentoring
❤ human business-coaching

Een 1:1 coaching sessie of traject gaat altijd vooraf door een afstem call: 20 minuten en gratis. Hierin kijken we naar jouw vraag en de mogelijkheden die er op dat moment zijn.

MOMENTEEL IS ER EEN WACHTLIJST VOOR 1:1-COACHING. 

Stuur middels de blauwe knop een mail voor een coaching verzoek. Dan kijken we samen wat je vraag is, welke urgentie die heeft en wanneer we wél kunnen ontmoeten.

"Ik nam contact op met Leontine omdat iets in mij zei dat zij mij kon helpen. Haar levensverhaal, de openheid en het boek dat ze schreef maakte dat ik een traject bij haar aanvroeg. Ik liep al maanden met een probleem (zo’n knoop in je maag, die niet weg wil) en wilde deze ‘oplossen’. Op het moment dat ik de beslissing had genomen, wist ik dat ik de eerste stap had gezet en viel er een last van mijn schouders. Het was voor mij een heldere keuze om te kiezen voor Leontine.

Zij is niet zomaar een coach en heeft een bepaalde levenswijsheid die ik zoek en op dit moment nodig hebt. Bovendien straalt Leontine heel veel liefde uit. En liefde heb ik op dit moment nodig. Het traject dat ik met Leontine heb doorlopen kan ik niet met woorden beschrijven. Zo belangrijk is het voor mij geweest.

Zij heeft mij doen inzien dat ik bepaalde keuzes kon maken. Dat ik de regisseur ben van mijn eigen leven. Dat ik bepaal hoe ik gelukkig word. Naast inzicht gaf ze me ook handvatten om die beslissingen praktisch uit te voeren.

Ze laat je op ontdekkingsreis gaan. Je duikt gelijk in het diepe, daarom is dit coachingstraject anders dan andere coachingstrajecten. Zij is geen zachte heelmeester. Zij stelt de vragen die je niet wil horen.

Het unieke aan dit traject is Leontine zelf. Ik kan niet goed onder woorden brengen, hoe bijzonder zij is. Dit moet je zelf ervaren. Ik zou dit traject aan iedereen aanraden. Vriendinnen die worstelen met dezelfde problemen als ik, maar ook aan ondernemers die moeilijke beslissingen uitstellen.
Leontine helpt je er doorheen.


Yvanka Hullegie-Vletter, moeder en schrijfster - "VanMamaMagHetWel.nl"


Let me have your back... while you free yourself!

Ik laat je zien dat dat waar je zo naar verlangt veel dichterbij is dan je ooit kon denken.

Ik weet dat het werkt.
Mijn methode heeft nog nooit niet gewerkt.

Jij komt er maar op 1 manier achter. Boek je afstem call nu. Want je hebt niets te verliezen, dat je niet kunt missen.

"Het meest krachtige van Leontine vindt ik dat ze steeds in staat is me weer een stuk verder te brengen. Ze voelt aan wat ik nodig heb om mijzelf en mijn organisatie verder te laten groeien. Ze herkent als coach mijn blokkades en ze is in staat me dit op een betrokken manier te laten zien en voelen.”
Margreet Wiersma - oprichter zorgboerderij en moeder

"Leontine is direct, invoelend, nieuwsgierig, enthousiast en in-contact met de ander.”
H. Rolff, consultant

“Leontine, voor mij een authentieke en sprankelende vrouw, met een heldere visie, daadkracht en een helder waarnemingsvermogen. Met oprechte aandacht, doortastendheid en warmte is maakt ze gemakkelijk contact met dat wat er achter ons denken en handelen schuilgaat. Een hele fijne gesprekspartner die uitnodigt om meer verbinding te maken tussen ons ware zelf en onze professionaliteit.”
Fransis Bosch, Talent Career Center "


"In Leontine had ik meteen het gevoel een match gevonden te hebben. Veel kennis, groot invoelend vermogen en toch de “gentle pressure” die nodig is om mij de juiste kant op te krijgen. Ze laat niet los, legt de vinger op de zere plek. Toch had ik altijd het gevoel in goede handen te zijn, zonder gestuurd te worden en met alle vertrouwen te kunnen delen wat er werkelijk speelde. Niets is te gek, raar, vreemd. Echt alles kan en mag gedeeld worden. Dat maakt werken met Leontine zo bijzonder: ze oordeelt niet snel.
Ik voel me bevrijd, gelift, gemotiveerd en gezien voor wie ik werkelijk ben en dat met alle respect. Mijn perfecte onvolmaaktheid mag nu shinen.”

Jennifer van Balkom, Coach & Trainer "LifeEngineer"


❤ life-coaching
❤ creative mentoring
❤ human business-coaching

Een 1:1 coaching sessie of traject gaat altijd vooraf door een afstem call: 20 minuten en gratis. Hierin kijken we naar jouw vraag en de mogelijkheden die er op dat moment zijn.

"Leontine is een krachtige trainer met een scherp oog voor de innerlijke beleving en speelt hier haarfijn op in. Ze is open en eerlijk in haar benadering, een genot om haar te zien werken."

Marije van der Hammen
adviseur
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.