iOpener Podcast #006: Judith Webber over puurheid, eigenheid en verbinding

Uncategorized Mar 26, 2018

PODCAST #007

In deze aflevering interview ik Judith Webber. Tijdens mijn interview met Judith vertelt zij hoe je van hokjes naar puzzelstukjes kunt gaan en wat dat je oplevert aan energie, plezier en verbondenheid. Ze leert ons hoe we onszelf en anderen kunnen waarderen en vieren dat we uniek zijn. We horen hoe Judith haar transformatie van 'mess into message' beleefd heeft.

Wat kun je doen?

  • Beluister & download hierboven deze aflevering van de iOpener Podcast . 
  • Bekijk hieronder de Visual Notes & de contactgegevens van mijn gast van vandaag.
  • Ga naar iTunes om te luisteren en je te abonneren op de iOpener Podcast, dan komen nieuwe afleveringen automatisch naar je toe. 

Ik wens je veel luisterplezier en en hoop je te ‘zien’ in een volgende aflevering van de iOpener Podcast. Als je er van genoten heb, abonneer je dan en deel het met je sisters. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en inzichten). Kijk voor meer inzichten die je binnenwereld openen ook even hier.

VISUAL NOTES

Naar aanleiding van elk interview in de serie Turn Your Mess into Your Message maak ik een visual notes. Bekijk hier de visuele samenvatting van mijn gesprek met Judith.

Wil je meer zien van Judith?

Website:
PureHuman.nl

Wil je meer van Leontine?

Lees hier PerfectOnvolmaakt Blogs, vraag jouw  LeontineLove aan of kijk hoe je bij mij kan leren om meer te leren leven en creëren vanuit ease & joy.

Liefs, 
Leontine

 

Close

50% Complete

Ontvang meer moois!

Meld je aan voor mijn mailinglist en ik houd jou als eerste op de hoogte van nieuwe content en aanbiedingen. 

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens en spam niet!