iOpenerPodcast #004: Tamara Stegeman over pijn, parels en heling

Uncategorized Nov 01, 2017

PODCAST #004

In deze aflevering interview ik Tamara Stegeman. Zij vertelt haar zeer persoonlijke verhaal. Een verhaal over parels, pijn, sensitiviteit, heling en weten wat je weet.

Het bleek een intens gesprek geworden, dat meteen de diepte in duikt. Ik wil je vragen om het hele gesprek af te luisteren, omdat je aan het einde merkt hoe mooi rond het verhaal ondertussen is en hoezeer niet meer het lijden en de pijn, maar juist de transformerende kracht centraal staat.

Wat kun je doen?

  • Beluister & download hierboven deze aflevering van de iOpener Podcast . 
  • Bekijk hieronder de Visual Notes & de contactgegevens van mijn gast van vandaag.
  • Ga naar iTunes om te luisteren en je te abonneren op de iOpener Podcast, dan komen nieuwe afleveringen automatisch naar je toe. 

Ik wens je veel luisterplezier en en hoop je te ‘zien’ in een volgende aflevering van de iOpener Podcast. Als je er van genoten heb, abonneer je dan en deel het met je sisters. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en inzichten). Kijk voor meer inzichten die je binnenwereld openen ook even hier.

VISUAL NOTES

Naar aanleiding van elk interview in de serie Turn Your Mess into Your Message maak ik een visual notes. Bekijk hier de visuele samenvatting van mijn gesprek met Tamara.

Wil je meer zien van Tamara?

Websites:
Website Tamara: TamaraStegeman.nl
Facebook: Tamara en CreatieLab

Wil je meer van Leontine?

Lees hier PerfectOnvolmaakt Blogs, vraag jouw  LeontineLove aan of kijk hoe je bij mij kan leren om meer te leren leven en creëren vanuit ease & joy.

Liefs, 
Leontine

 

Close

50% Complete

Ontvang meer moois!

Meld je aan voor mijn mailinglist en ik houd jou als eerste op de hoogte van nieuwe content en aanbiedingen. 

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens en spam niet!