iOpenerPodcast #002: Femke Hertog over flow, de waarde van eigenheid en de kracht van jezelf zijn

iopener podcast Oct 25, 2017

 PODCAST #002

In deze aflevering interview ik Femke Hertog. Zij vertelt haar verhaal en deelt hoe ze van een goede sales-functie, via een burn-out een succesvol naaiatelier opzette, dat toch weer verkocht en uiteindelijk vond wat haar helemaal past: de rol van creative business coach. Het is een mooi persoonlijk gesprek waarin ze naast haar verhaal vertelt over de waarde van eigenheid en de kracht van jezelf zijn.

NB. De geluidskwaliteit laat af en toe wat te wensen over, maar hou vol, de inhoud is het meer dan de moeite waard! Ik wens je veel luisterplezier en en hoop je te ‘zien’ in een volgende aflevering van de iOpenerPodcast. Als je er van genoten heb, abonneer je dan en deel het met je sisters. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en inzichten). 

Wat kun je doen?

  • Beluister & download hierboven deze aflevering van de iOpener Podcast . 
  • Bekijk hieronder de Visual Notes & de contactgegevens van mijn gast van vandaag.
  • Ga naar iTunes om te luisteren en je te abonneren op de iOpener Podcast, dan komen nieuwe afleveringen automatisch naar je toe. 

Ik wens je veel luisterplezier en en hoop je te ‘zien’ in een volgende aflevering van de iOpener Podcast. Als je er van genoten heb, abonneer je dan en deel het met je sisters. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en inzichten). Kijk voor meer inzichten die je binnenwereld openen ook even hier.

VISUAL NOTES

Naar aanleiding van elk interview in de serie Turn Your Mess into Your Message maak ik een visual notes. Bekijk hier de visuele samenvatting van mijn gesprek met Femke.

Wil je meer zien van Femke?

Websites:

Wil je meer van Leontine?

Lees hier PerfectOnvolmaakt Blogs, vraag jouw  LeontineLove aan of kijk hoe je bij mij kan leren om meer te leren leven en creëren vanuit ease & joy.

Liefs, 
Leontine

 

Close

50% Complete

Ontvang meer moois!

Meld je aan voor mijn mailinglist en ik houd jou als eerste op de hoogte van nieuwe content en aanbiedingen. 

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens en spam niet!