Laat me weten als jouw 'gut feeling' aangaat...

Uncategorized Sep 18, 2018
 

Een korte video voor jou vandaag, vanuit de Nederlandse zon. Gewoon, opgenomen tijdens een middagwandeling, omdat ik teveel in de regelstand stond. Zonder zonder bril, dus ik zit behoorlijk te knijpen met mijn ogen. Maar misschien gaat het allemaal niet zo om de buitenkant, en juist om de binnenkant, de intentie. Voel vooral van waaruit, en waartoe  ik spreek.

Zittend in de Nederlandse heerlijke zon, wetende dat ik over nog geen twee weken in de Ibizia-zon zit. Samen met een groep prachtige vrouwen, die ondanks alle mitsen en maren hebben besloten hun gut-feeling te volgen en 'ja' te zeggen tegen mijn uitnodiging om ieder voor zich 'in haar spoor' te vallen.

Wanneer jij dit hoort en ziet, en je voelt een 'ja' (wat je hoofd erbij zegt, mag je voor eventjes negeren), dan mag je mij persoonlijk mailen op [email protected]. Maximaal 1 alinea, wat er gebeurt tijdens het kijken en luisteren en waarom ook jij nú, ondanks alle mitsen en maren in jouw hoofd en omgeving, in jouw spoor wil vallen, met mij, op Ibiza.

Ik lees het door, en als ik het gevoel heb dat we een match hebben, bel ik je (dus zet ook je telefoon nummer erin); en kijken we samen wat er mogelijk is.

Let's go!
And have some inspired action!

Het leven is druk en ingewikkeld genoeg, het mag met veel meer ease & joy. En ja, dat wil het makkelijkste als je eerst thuis kunt komen in jezelf.

Kortom:
1. bekijk de video hierboven
2. als je kippenvel of gut-feeling gelijk aangaat: mail me
3. kijk nog eens rond op http://www.leontineboxem.nl/p/ibiza en luister ook daar naar de 2 video's, dan VOEL je wat het met je doet.
4. Als je aangaat, wees dan zo moedig om te mailen
5. Als ik ook een 'ja' voel bij jou (max. 1 alinea) tekst, dan bel ik je! (noteer dus je telefoonnummer, we gaan dan snel handelen).
 

Liefs,
Leontine

 

Close

50% Complete

Ontvang meer moois!

Meld je aan voor mijn mailinglist en ik houd jou als eerste op de hoogte van nieuwe content en aanbiedingen. 

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens en spam niet!