Kijkje achter de schermen (deel 1)

perfectonvolmaakt blog Feb 15, 2019
 

Er is zo ongelofelijk veel moois gaande en in de maak! Veelal achter de schermen dus hierbij even een update aan de voorkant :-)

Ik hou van het leven en al haar beweging, alle mogelijkheden die het biedt en de transformaties die door me heen stromen.

Kijk en luister maar eens naar dit kijkje achter de schermen (deel 1).

En save the date! 

Op 6 en7 april 2019 vindt het tweedaagse "Life Your Life" event plaats in Nederland. Maar het zal een werkelijke Taste of Ibiza worden.

Ik mail je binnenkort over het event, met alle mogelijkheden om je aan te melden en jouw plek te reserveren. Dus hou je mail in de gaten.

En de komende tijd zal ik je op de hoogte blijven houden van de transformatie, ook omdat het nieuwe jasje (site, academy en winkeltje) nog worden aangepast achter de schermen - en dus voor jou nog niet zichtbaar zijn.

Beautiful stuff is coming your way!

Fijne dag, 

liefs en tot snel,

Continue Reading...

Dit is mijn wens na een schokkend eind van 2018

perfectonvolmaakt blog Jan 20, 2019
 

Bekijk de video zelf maar... het wordt steeds beter en helderder.

Waarom ik jou net als mezelf een PerfectOnvolmaakt Gelukkig Leven toewens vanaf magical beautiful Ibiza. En waarom dit er zó toe doet. 

Together we can do this!

Liefs, 

Continue Reading...

10 tips om de feestdagen door te komen op een perfect onvolmaakte manier

Uncategorized Dec 23, 2018

Druk. Druk. Druk.
Bijna bijna bijna.

En dan is het zover! De kerstvakantie kan beginnen.

Maar dan gaat het mis…

Hoewel dit vooraf zaligmakend lijkt en we er allemaal naar verlangen, blijkt het grootste deel van Nederland stress, spanning en narigheid te ervaren tijdens de feestdagen. Als dat al niet aan de buitenkant hoorbaar en zichtbaar is, dan is het aan de binnenkant wel voelbaar.

Bizar toch?

Maar ik beloof je, het kan anders.
Het kan zonder stress, zonder spanning, zonder je druk maken of je aan ieders wensen voldoet.

Daarom geef ik je 10 tips:

10 TIPS OM PERFECT ONVOLMAAKT DE FEESTDAGEN DOOR TE KOMEN
Lees hieronder 10 tips die je kunnen helpen het eens anders te doen.  En bedenk je dit. Misschien is het voor dit jaar al ‘te laat’, maar het kan altijd weer anders. Nu, door het jaar heen, en gedurende de feestdagen volgend jaar. We are going for progress, not perfection.

#1 – DOE EEN STAPJE TERUG EN DENK NA
Ja ik weet het, het is...

Continue Reading...

Laat me weten als jouw 'gut feeling' aangaat...

Uncategorized Sep 18, 2018
 

Een korte video voor jou vandaag, vanuit de Nederlandse zon. Gewoon, opgenomen tijdens een middagwandeling, omdat ik teveel in de regelstand stond. Zonder zonder bril, dus ik zit behoorlijk te knijpen met mijn ogen. Maar misschien gaat het allemaal niet zo om de buitenkant, en juist om de binnenkant, de intentie. Voel vooral van waaruit, en waartoe  ik spreek.

Zittend in de Nederlandse heerlijke zon, wetende dat ik over nog geen twee weken in de Ibizia-zon zit. Samen met een groep prachtige vrouwen, die ondanks alle mitsen en maren hebben besloten hun gut-feeling te volgen en 'ja' te zeggen tegen mijn uitnodiging om ieder voor zich 'in haar spoor' te vallen.

Wanneer jij dit hoort en ziet, en je voelt een 'ja' (wat je hoofd erbij zegt, mag je voor eventjes negeren), dan mag je mij persoonlijk mailen op [email protected]. Maximaal 1 alinea, wat er gebeurt tijdens het kijken en luisteren en waarom ook jij nú, ondanks alle mitsen en maren in jouw hoofd en...

Continue Reading...

Wat leven vanuit intuïtie van je vraagt

perfectonvolmaakt blog Jul 21, 2018
 
Het is wonderlijk hoe ik me afstem in dit proces.... voelen, naar binnen keren, aanvoelen, voorvoelen, laten komen, loslaten, nog eens afstemmen en vooral aligned blijven.
 
Ik wéét dat er nog een paar lichtjes zijn die een plek gaan hebben in de villa op Ibiza, in oktober. Dit is niet een kwestie van teveel of te weinig aanmeldingen. Het gaat om het matchen van de juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment. Een paar kamers zijn reeds gevuld, andere hou ik bewust vrij voor diegene waarbij ik meteen kippenvel krijg als ze zich aanmeld. Een kippenvel dat niets met de buitenkant, functie, leeftijd, uiterlijk of staat van dienst te maken heeft. Kippenvel dat aangaat als teken dat alles klopt.
 
Het is leven en ondernemen vanuit intuïtie.
Niet met mijn hoofd zorgen dat alles zo snel mogelijk volzit. Het is durven blijven in de creatieve spanning, de ruimte tussen iets neerzetten en het inkaderen.
Het is spannend en roep van alles op....
Continue Reading...

Hoe jij in je spoor kunt vallen

perfectonvolmaakt blog Jul 09, 2018
 

Oh wow, hoe mooi als je een beeld krijgt en dan inspired action onderneemt. En dat het dan allemaal realiteit wordt :) 

Lees hier welke droom uitkomt. 
Maak jij deel uit van deze droom?
Kijk, voel, luister, lees. Bezin. En kies dan.

Hier vind je alle informatie en mogelijkheid je aan te melden:
Retraite Ibiza 'In je Spoor'

Deels zijn de plekken reeds bezet.
Maar er is nog ruimte.

Omdat ik wacht op precies de juiste persoon op het juiste moment.
Zodat zij elkaar daar mogen ontmoeten.
Samen met mij.
Op het heerlijke Ibiza.

Liefs,

Leontine

Continue Reading...

Leven na een ziekenhuisleven

perfectonvolmaakt blog Jun 14, 2018
 

Zodra iemand weer hersteld is van een ziekte, verdwijnt langzaam het besef dat een leven na een ziekenhuisleven vaak achter de schermen doorloopt. Het is een soort onzichtbare wereld.

Als je mij op social media voorbij ziet komen, zie je mijn creaties, challenges, programma's, dankbaarheid voor dankbare klanten, mooie inzichten. Misschien krijg je iets mee van mijn scheidingsproces. Misschien weet je dat ik ernstig ziek was. Maar waarschijnlijk heb je geen idee. Geen idee van hoe doorvlochten mijn leven nog altijd is met ziekenhuisbezoeken. Van 'bijzaken'. Ik zie ze niet als grote obstakels. Maar dat zegt meer iets over de ernst van mijn leukemie verhaal. Het zijn ziekenhuisbezoekjes 'even tussendoor'. Want ik sta weer zo vol in het leven, en vol in mijn onderneming en creatiekracht. Maar dit is er ook. En soms overvalt de zwaarte ervan me ineens en kan ik heel diep verdriet voelen.

Daarom vandaag vanaf een bijzondere plek deze video. Opgenomen onder de afdeling van het UMCG waar ik...

Continue Reading...

Sta jij wel eens niet 'aan'?

perfectonvolmaakt blog May 27, 2018

Vandaag iets over me-time. En waarom het nodig is. Herken je het, dat het moeilijk is om prioriteit te geven aan tijd-voor-jezelf? En dat hoe drukker je het hebt (dus hoe nodiger je het hebt), hoe lastiger het is om echt even me-time te maken voor jezelf?
Ik vind het zelf soms knap lastig, dus ik neem je even mee...

'Aan' staan

Wanneer je het leven volop beleefd, sta je gemiddeld genomen veel 'aan'. 

'Aan staan' kan zijn dat je in je eigen spoor valt, dat je in een stroom terecht komt waarin dingen kloppen. Waarin  zaken 'als vanzelf' lijken te gaan. Momenten waarin je veel energie voelt, alsof je de hele wereld aan kan. Je bewustzijn is verscherpt. Je wéét dingen, hoort/ziet/voelt meer dan gemiddeld. Je voelt je verbonden. Er zijn mogelijkheden en je gáát....

Soms sta je echt 'aan', meer in de vorm van aangespannen zijn. Meer een gevoel van geleefd worden. Van van hot naar her bewegen, aan het einde van de dag blij zijn dat het meeste op...

Continue Reading...

Hoe is het met jouw 'kut-feeling'?

perfectonvolmaakt blog May 03, 2018

We kennen natuurlijk de term 'gut feeling'. Een onderbuikgevoel, een aanvoelen, een voorgevoel, een intuïtief instinct dat je iets vertelt.

Een engelse term. Maar als je hem als Nederlander een beetje simpel uitspreekt hoor je natuurlijk makkelijk 'kut-feeling'. Eh....?! Really, Leontine?!? 

Oke, oke... Het is ook weer niet echt een woord om zo openbaar te zeggen. Maar sinds ik in 2016 met een vriendin in  Birmingham (Engeland) was op een 3 daagse HayHouse Summit met internationale speakers is het voor mij een mooie herinnering geworden.

Een "Oh ja, dat is waar"

'Gut' wordt vaak genoemd als 'onderbuik gevoel'. Maar ik ontdekte daar dat de echte vrouwelijke wijsheid nog lager in ons lichaam huist. Inderdaad. In de 'kut', onze vagina. Daar is de verbinding met onze oeroude vrouwelijke wijsheid zo goed voelbaar. De verbinding met moeder Aarde (jaja, het is niet voor niets moeder aarde, en niet vader aarde).

Die week in Engeland gingen...

Continue Reading...

iOpener Podcast #006: Judith Webber over puurheid, eigenheid en verbinding

Uncategorized Mar 26, 2018

PODCAST #007

In deze aflevering interview ik Judith Webber. Tijdens mijn interview met Judith vertelt zij hoe je van hokjes naar puzzelstukjes kunt gaan en wat dat je oplevert aan energie, plezier en verbondenheid. Ze leert ons hoe we onszelf en anderen kunnen waarderen en vieren dat we uniek zijn. We horen hoe Judith haar transformatie van 'mess into message' beleefd heeft.

Wat kun je doen?

  • Beluister & download hierboven deze aflevering van de iOpener Podcast . 
  • Bekijk hieronder de Visual Notes & de contactgegevens van mijn gast van vandaag.
  • Ga naar iTunes om te luisteren en je te abonneren op de iOpener Podcast, dan komen nieuwe afleveringen automatisch naar je toe. 

Ik wens je veel luisterplezier en en hoop je te ‘zien’ in een volgende aflevering van de iOpener Podcast. Als je er van genoten heb, abonneer je dan en deel het met je sisters. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (en inzichten). Kijk...

Continue Reading...
1 2 3 4 5 6 7 8
Close

50% Complete

Ontvang meer moois!

Meld je aan voor mijn mailinglist en ik houd jou als eerste op de hoogte van nieuwe content en aanbiedingen. 

Ik ga zorgvuldig om met jouw persoonlijke gegevens en spam niet!